top of page
kids en familie 032.JPG

We schrijven 2004 als Johan en Els de Pizza –Pasta -traiteur “Villa Borghese” te Bredene overnemen.

In de daarop volgende zes jaar slagen zij er in deze zaak uit te bouwen tot een begrip in de regio.

Johan, gediplomeerde kok, met specialiteit chocolade –marsepein en ijsbereiding , bijgestaan door Els, zijn gedreven echtgenote, focust zich intussen meer en meer op gerechten geïnspireerd door de zuiderse keuken waarmee hij zijn cliënteel weet te bekoren.

Toen het pand te klein werd en uitbreiding te Bredene niet haalbaar bleek, werd gekozen voor een restaurant te Oostende:  "  LA PIAZZA. "

La Piazza is goed gelegen, op het “Hazegras” , een wijk in volle expansie, aan de rand van het drukke standscentrum, dicht bij het station, tussen de bruisende jachthaven en de rust van het Maria Hendrikapark (’t bosje). 

La Piazza is gemakkelijk bereikbaar via de grote invalswegen naar de stad, de kaai, het strand en het station. La Piazza bevindt zich op een boogscheut van de randparking en er is bovendien in de dichte nabijheid voldoende parkeergelegenheid.(o.a station)

U kan er gezellig tafelen en genieten van de authentieke klassieke en hedendaagse Italiaanse keuken: anti pasta, primi piatto, secondi piattio, en de in huis ambachtelijk gemaakte pasta's en vers bereide pizza's.

La Piazza organiseert jaarlijks een aantal wijndegustaties, waarbij de Italiaanse wijnproducenten hun wijnen komen voorstellen. De  wijnen  worden daarna rechtstreeks van bij de Italiaanse wijnbouwers geïmporteerd.

U kunt bij La Piazza  ook terecht voor Take away en aan huis levering.

bottom of page